Toto je uzavretá zóna, ktorú má vytvorenú každý jeden klient separátne (samostatne) automaticky, ihneď po registrácií a potvrdení registrácie. Do tejto zóny môžete klientom pridávať dokumenty, obrázky a text aký len chcete.